Home Achterhoek Vijfde seizoen voor Willems bij SC EDS

Vijfde seizoen voor Willems bij SC EDS

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties EDS- Eendracht Arnhem

John Willems is ook volgend seizoen trainer van SC EDS. De oud-prof uit Rheden vormt bij de vierdeklasser uit Ellecom een trainersduo met Willi van Bindsbergen. Willems kwam in 2019 naar Sportpark EDS als opvolger van Gerben Matser.

Sportclub Ellecom – De Steeg promoveerde in 2022 via de nacompetitie naar de vierde klasse. Dit seizoen oogst EDS meer lof dan punten, de witzwarte formatie verloor tot vier keer toe door een tegengoal in de absolute slotfase van een wedstrijd. Met negen punten na tien duels staat EDS halverwege het seizoen op de negende plaats van de vierde klasse F. De achterstand op de veilige zevende positie bedraagt vier punten.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |