App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Uchta heeft trainer voor rest van het seizoen vastgelegd

Uchta heeft trainer voor rest van het seizoen vastgelegd

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dick Boon is de rest van het seizoen de nieuwe trainer van V.V. Uchta. Bij de Betuwse vierdeklasser wordt Boon de opvolger van Peter van Homoet waar de club uit IJzendoorn in december afscheid van nam. Boon was in het verleden als assistent van trainer Tonnie van Hasselt bij Uchta werkzaam en was verder jeugdtrainer bij DOVO en trainer van Candia’66.

Uchta staat momenteel op de tiende en voorlaatste positie in de vierde klasse B en zal een sterke tweede competitiehelft nodig hebben om niet te degraderen naar de vijfde klasse. Uchta hervat op 4 februari met een thuiswedstrijd op Sportpark De Hoeken tegen hekkensluiter SVHA de competitie.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |