Home Laatste Nieuws Oud-speler Germania wordt de nieuwe trainer

Oud-speler Germania wordt de nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Henny Queens is in seizoen 2023/24 trainer van vierdeklasser Germania. De in Mook wonende Queens is op dit moment assistent-trainer bij Eendracht’30 en was in het verleden succesvol als hoofdtrainer bij Eendracht’30, v.v. Heyen en SV Heumen. De 54-jarige Queens maakte onderdeel uit van het kampioensteam van Germania in het seizoen 1999/2000.

Queens wordt bij Germania de opvolger van Jeffrey Kooistra, de oud-prof moet vanwege een verhuizing richting Amsterdam na drie seizoenen stoppen op Sportpark Noord. Vorig seizoen degradeerde Germania als hekkensluiter uit de derde klasse, dit seizoen staat de gerenommeerde amateurclub uit Groesbeek op plek vier in de subtop van de vierde klasse E en lijkt een ticket in de nacompetitie voor promotie naar de derde klasse het maximaal haalbare.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl