App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Eerste aanwinst Nunspeet komt over van VVOG

Eerste aanwinst Nunspeet komt over van VVOG

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Eersteklasser VV Nunspeet heeft de selectie voor volgend seizoen versterkt met Dean van Ooijen. De 29-jarige aanvallende middenvelder is bezig aan zijn derde seizoen bij VVOG in de Derde divisie en kiest ervoor om volgend seizoen in zijn woonplaats Nunspeet te gaan voetballen. Van Ooijen speelde in het verleden ook op niveau bij Westlandia en Excelsior Maassluis en heeft 65 wedstrijden in de Tweede divisie gespeeld.

Nunspeet heeft verder bekend gemaakt dat de huidige selectiespelers Andrew Galea en Karim Mulder volgend seizoen nog steeds op Sportpark Wiltsangh spelen. Nunspeet is als de nummer acht van de eerste klasse A de winterstop ingegaan.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |