App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Vijftal blijft bij winterkampioen VVOP

Vijftal blijft bij winterkampioen VVOP

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Nadat eerder al bekend werd dat hoofdtrainer Ricardo van de Pol zijn contract bij derdeklasser VVOP verlengd had, hebben nu ook vijf eerste elftalspelers toegezegd ook volgend seizoen op Sportpark De Roeleneng te spelen. De TC van VVOP meldt dat Tim van de Vis, Edwin van Puurveen, Gerben Kraaij, aanvoerder Stef Overeem en Bram Hulsbosch ook in seizoen 2023/24 in Voorthuizen zullen voetballen.

Na acht overwinningen en twee remises is VVOP als koploper van de derde klasse B de winterstop ingegaan met een voorsprong van zeven punten op eerste achtervolger SC Hoevelaken. Nummer drie Zwart-Wit’63 volgt al op tien punten. De kans is dus behoorlijk dat het team van trainer Van de Pol volgend seizoen na vier jaar in de derde klasse weer terugkeert in de tweede klasse. VVOP hervat de competitie op 4 februari direct met de topper in en tegen Hoevelaken.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |