App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Vierde seizoen Martens bij FC Horst

Vierde seizoen Martens bij FC Horst

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

John Martens is ook volgend seizoen trainer van FC Horst. De samenwerking tussen de 37-jarige trainer en de tweedeklasser uit Horst begon in 2020 en krijgt dus volgend seizoen een vierde hoofdstuk. Martens was eerder Hoofd jeugdopleiding bij FC Horst, waarna hij jeugdtrainer bij DVS’33 werd en twee seizoenen werkzaam was als hoofdtrainer bij VVOP. Martens heeft de ambitie om in de toekomst ook de UEFA-A opleiding te gaan volgen.

In het eerste volledige seizoen van Martens als hoofdtrainer op Sportpark De Adelaar eindigde FC Horst vorig jaar op de zesde positie in de bovenkant van de middenmoot. Dit seizoen is FC Horst na een fantastische competitiestart als de nummer vier de van de tweede klasse I de winterstop ingegaan.

Op de clubwebsite wordt de contractverlenging toegelicht:

FC Horst en hoofdtrainer John Martens gaan met elkaar een vierde seizoen in. Dat is de uitkomst van enkele goede gesprekken tussen het bestuur, de technische commissie en de trainer. We hebben vastgesteld dat het wederzijdse vertrouwen nog steeds heel groot is. De club heeft een gezonde ambitie en de omstandigheden om in te werken zijn prima bij FC Horst.

Er zijn daarnaast afspraken gemaakt om voor wat betreft de randvoorwaarden samen nog verder door te ontwikkelen. De selectie presteert naar verwachting, er is een goede omgeving voor (jonge) spelers om zich te ontwikkelen en de uitstraling van het eerste elftal naar de club en de regio is prima. Ook werken we gewoon heel prettig met elkaar samen. Voor de toekomst heeft John de ambitie om de UEFA-A (TC1) cursus te gaan volgen.

Ook met John Dooijewaard verloopt de samenwerking goed en prettig. Daarom blijft hij nog een seizoen aan als assistent-trainer.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |