Home Achterhoek Trainer v.v. Erix maakt overstap naar v.v. DEO

Trainer v.v. Erix maakt overstap naar v.v. DEO

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Mick Hermsen is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van v.v. DEO. De pas 29-jarige Hermsen wordt bij de vijfdeklasser uit Borculo de opvolger van Dennis Arentsen. De in Breedenbroek wonende Hermsen is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen bij vierdeklasser v.v. Erix. Met de club uit Lievelde werd Hermsen vorig seizoen kampioen van de vijfde klasse B.

Halverwege november maakte Dennis Arentsen bekend na dit seizoen te willen vertrekken van Sportpark Dijkhoek en na drie seizoenen open te staan voor een nieuwe uitdaging. Vorig seizoen eindigde DEO op de zevende plaats in de vijfde klasse B van kampioen Erix, dit seizoen staat de zondagclub uit Borculo met veertien punten na negen duels op plek zeven wederom in de middenmoot.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |