Home Achterhoek OBW haalt nieuwe trainer bij oude concurrent

OBW haalt nieuwe trainer bij oude concurrent

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Yassin Ouardighi is volgend seizoen de nieuwe trainer van tweedeklasser OBW meldt De Gelderlander. Ouardighi is bezig aan zijn vijfde seizoen bij FC Trias. De fusieclub uit Winterswijk en OBW waren vorig seizoen directe concurrenten in de strijd om het kampioenschap van de derde klasse. Bij de tweedeklasser uit Zevenaar wordt Ouardighi de opvolger van Roberto Tuinstra die Sportpark Hengelder na een seizoen alweer verlaat.

Na een periode als assistent-trainer bij AZSV begon Yassin Ouardighi in 2018 bij FC Trias. Bij de zondag derdeklasser uit Winterswijk werd elk seizoen iets beter gepresteerd en afgelopen jaar was FC Trias lang in de race om het kampioenschap dat uiteindelijk dus naar OBW ging. In de nacompetitie werd FC Trias op pijnlijke wijze uitgeschakeld door VIOD, in de laatste vijf minuten werd een zeker lijkende overwinning omgezet in een 2-1 nederlaag. Dit seizoen staat FC Trias op een gedeelde tweede tot vijfde plaats in de derde klasse B. Ouardighi gaf in oktober al aan na dit seizoen te vertrekken bij FC Trias.

OBW nam na het kampioenschap van vorig seizoen afscheid van trainer Martijn Bartels en begon onder de nieuwe trainer Tuinstra geweldig aan de competitie op een hoger niveau. De derby tegen DCS werd een overwinning voor OBW en de eerste vier duels in de tweede klasse H leverden de maximale score van twaalf punten op. Inmiddels staat de club uit Zevenaar op plek zeven in de middenmoot.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |