App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Kazlauskas blijft trainer bij De Bataven

Kazlauskas blijft trainer bij De Bataven

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Charles Kazlauskas is ook volgend seizoen trainer van eersteklasser De Bataven. De Amerikaanse oud-prof van onder meer NEC, TOP Oss en Helmond Sport begon dit seizoen in Gendt als opvolger van interim-trainer Ronald Grotenbreg. Kazlauskas was eerder ook al trainer bij Trekvogels, Blauw Wit en Eendracht’30 en combineert zijn werkzaamheden op Sportpark Walburgen met een functie in de jeugdafdeling van Helmond Sport.

De Bataven is de wintersop ingegaan als de nummer twee van de eerste klasse D, maar heeft de minste verliespunten. De roemruchte vereniging uit Gendt lijkt met buurman Sportclub Brummen en MASV te strijden voor het kampioenschap en promotie naar de Vierde divisie. Onder Kazlauskas kende De Bataven een fantastische competitiestart met zeven opeenvolgende overwinningen, hierna volgde een lastige fase met nederlagen tegen WSV en MASV en vooral een bekernederlaag tegen Terschuurse Boys.

De eerste selectie van De Bataven is nu op trainingskamp in Rome en oefent zondag in Nijmegen tegen Orion.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |