Home Laatste Nieuws Derde seizoen Nijhuis bij Veluwse Boys

Derde seizoen Nijhuis bij Veluwse Boys

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Hans Nijhuis heeft volgens De Stentor zijn contract bij de Veluwse Boys tot de zomer van 2024 verlengd. Nijhuis is bezig aan zijn tweede periode bij de vierdeklasser uit Garderen en begint volgend seizoen aan zijn derde seizoen. In 2021 kwam de oud-prof naar het fraai gelegen Sportpark De Westeneng als opvolger van Sander Goosensen.

Na de achtste plaats van vorig seizoen staat Veluwse Boys ook dit jaar aan de onderkant van de middenmoot van de vierde klasse B. Met een achterstand van zeven punten op het als zesde geklasseerde VV Hulshorst dreigt degradatie naar de nieuwe vijfde klasse voor de roodgele formatie uit de Veluwe. Op de laatste drie wedstrijden voor de winterstop na biedt het veldspel van Veluwse Boys genoeg perspectief voor een sterke tweede competitiehelft.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |