App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Dave de Jong nieuwe trainer van Juliana’31

Dave de Jong nieuwe trainer van Juliana’31

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dave de Jong wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Juliana’31. De 47-jarige oud-prof is momenteel voor het vijfde jaar trainer van Vierde divisieclub AZSV uit Aalten. In Malden wordt De Jong de opvolger van Ton Kosterman die na twee seizoenen op Sportpark De Broeklanden vertrekt.

Halverwege december werd bekend dat De Jong na vijf seizoenen bij AZSV zal vertrekken, de club uit de Achterhoek is de afgelopen jaren uitgegroeid naar een subtopper in de Vierde divisie van het zaterdagvoetbal. De 47-jarige trainer was als speler onder meer actief voor De Graafschap, NAC, Willem II en KV Mechelen en was voor zijn periode bij AZSV trainer van DVV en DVC’26.

Juliana’31 werd vorig seizoen knap zesde, dit seizoen zijn de prestaties ondanks hooggespannen verwachtingen wat minder. Het zondagteam van de grote vereniging uit Malden staat op de twaalfde plaats aan de onderkant van de middenmoot in de Vierde divisie B.

Op de website van Juliana’31 staat onderstaand bericht:

Juliana’31 is in haar zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2023-2024 uitgekomen bij Dave de Jong (47). Dave was op zijn beurt ook op zoek naar een nieuwe uitdaging na een periode van 5 seizoenen bij het Aaltense AZSV (4e divisie Zaterdag).  

Naast een interessante carrière als speler kan Dave bouwen op ruim 10 jaar ervaring in het trainersvak.  Tijdens de kennismaking, beiden partijen waren bepaald geen bekenden voor elkaar, werd al snel duidelijk dat het enthousiasme van betrokkenen over en weer snel groeiende was. Het idee dat we met Dave ook een volledig nieuw gezicht binnen de vereniging, staf en elftal krijgen won daarmee snel aan kracht en draagvlak.  

Wij kijken uit naar deze nieuwe samenwerking en wensen Dave heel veel plezier en succes bij onze mooie vereniging. 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |