App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Wodanseck trekt eerste team per direct terug

Wodanseck trekt eerste team per direct terug

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Wodanseck heeft besloten per direct het eerste elftal van de club uit de competitie terug te trekken. Door een structureel spelerstekort was het voor de dorpsvereniging uit Wolfheze niet mogelijk het seizoen af te maken. Wodanseck was met nul punten uit elf wedstrijden de hekkensluiter van de vierde klasse C. De resultaten van Wodanseck van dit seizoen zullen geschrapt worden en de vierde klasse C zal nog uit elf verenigingen bestaan.

De onlangs afgetreden voorzitter Peter Paul Cornielje: ,,Wij hebben helaas per direct het eerste team van Wodanseck moeten terugtrekken. Wij hebben simpel gezegd gewoon niet voldoende spelers beschikbaar. Door langdurige blessures hebben we nu nog maar een groep van negen of tien vaste spelers over. We hebben in de winterstop geprobeerd nieuwe spelers te vinden, maar daar zijn wij helaas niet in geslaagd. De resultaten van de eerste competitiehelft hielpen ook niet, door de personele problemen moest er steeds naar gastspelers gezocht worden en was het uiteindelijk niet vol te houden. Een enorme domper voor Wodanseck.”

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |