App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Weer geweldige bekerstunt De Treffers

Weer geweldige bekerstunt De Treffers

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Treffers heeft een sensationele bekeroverwinning op SC Cambuur geboekt. In Groesbeek werd de eredivisieclub uit Leeuwarden met 1-0 verslagen dankzij een prachtig doelpunt in de eerste helft van Willem den Dekker. Doelman Niels Kornelis was de grote uitblinker aan de kant van De Treffers. In de spannende slotfase kreeg doelman Virginia van Cambuur een directe rode kaart en moest veldspeler Doke Schmidt op doel. In de blessuretijd van ruim acht minuten kwam de overwinning van de ploeg van trainer Leeroy Echteld niet meer in gevaar en werd na RKC Waalwijk op Sportpark Zuid de tweede eredivisionist verslagen.

De Treffers zit nu bij de laatste zestien club in de TOTO KNVB Beker en is theoretisch nog drie overwinningen van de finale in De Kuip verwijderd. Nadat De Graafschap gisteren al met 1-4 had gewonnen van HV & CV Quick, voltooide N.E.C. de Gelderse hattrick in de beker door verrassend eenvoudig met 0-4 van Almere City te winnen.

 

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |