App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws MASV versterkt zich met aanvaller Duno

MASV versterkt zich met aanvaller Duno

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Arnhemse aanvaller Justin Paal speelt volgens MASV volgend seizoen op Sportpark Malburgen West. De 20-jarige Paal voetbalt sinds dit seizoen bij eersteklasser Duno en was tot op heden goed voor twee competitietreffers. Paal is een snelle vleugelaanvaller die zowel links- als rechtsbuiten kan spelen en in het verleden voor onder meer ESA, NEC, SML en DOVO uitkwam.

Paal is de eerste aanwinst voor volgend seizoen voor MASV. Bij de Arnhemse eersteklasser vertrekt Andy Visser aan het einde van dit seizoen naar Vitesse onder 21.

Dinsdagavond speelden MASV en Duno in Arnhem een oefenwedstrijd die door de bezoekers uit Doorwerth met 1-2 gewonnen werd. Voor MASV was Fedor Venema trefzeker, voor Duno maakten Kane Keizer en Gloria Mavanga Papela de doelpunten. Justin Paal kwam in de tweede helft in actie voor de ploeg van trainer Martijn Bartels.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |