Home Achterhoek AZSV raakt spits kwijt aan DOVO

AZSV raakt spits kwijt aan DOVO

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Chris Verheul speelt volgend seizoen bij DOVO. De 20-jarige spits van AZSV speelt dit seizoen voor het eerste jaar op Sportpark Villekamp in Aalten en scoorde daarvoor zijn doelpunten bij Steenderen, VIOD, De Graafschap en De Treffers. Bij AZSV was Verheul tot dusver goed voor negen competitietreffers.

Verheul hoopt nog steeds door te breken in het betaald voetbal en de stap van de Vierde divisie bij AZSV naar de Derde divisie bij DOVO in Veenendaal past bij de ambities van de spits uit Steenderen.

Op de website van DOVO staat onderstaande reactie van Verheul:

“DOVO is in alle facetten een stap omhoog. Mijn doel ligt nog hoger: ik heb het profvoetbal nog niet uit mijn hoofd gezet. Met DOVO hoop ik stappen in die richting te zetten. De club is geen onbekende voor me. Met enkele jongens heb ik al eens gevoetbald; Timo Pluk is zelfs een heel goede bekende van me. Hij heeft me mede overtuigd dat dit voor mij de beste keuze is.”

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl