Home Arnhem Tim Waterink nieuwe spits De Treffers

Tim Waterink nieuwe spits De Treffers

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Tim Waterink speelt volgend seizoen bij De Treffers. De 25-jarige spits van USV Hercules stond ook in de belangstelling van onder meer GVVV maar kiest voor een overstap naar Tweede divisieclub De Treffers. Voor de club uit Groesbeek is Waterink de eerste aanwinst voor seizoen 2023/24.

Waterink speelde in de jeugd van Spero, Vitesse en NEC voordat hij in 2016 de overstap naar Jong FC Groningen maakte. De makkelijk scorende aanvaller vertrok in 2018 naar De Bataven om een seizoen later met OSS’20 in de Derde divisie te schitteren. Dit seizoen speelt de spits in Utrecht bij Derde divisionist USV Hercules.

Op de website van De Treffers zegt Waterink:

“Ik ben trots op mijn overstap naar De Treffers. Vorig seizoen had ik al een goed jaar bij OSS´20 (20 goals en 9 assists) en ik ben naar Hercules gegaan met het idee om die club als springplank te gebruiken voor een volgende stap. Bovendien kon ik daar samenspelen met mijn beste vriend Marijn Ploem. Met Hercules zijn we ook nog kansrijk voor promotie, maar De Treffers is in alle opzichten een stap omhoog. Ik kijk er echt dus naar uit om me na de zomer speler te noemen van een grote amateurclub als De Treffers. Ieder seizoen zet ik de lat op 20 doelpunten. De laatste twee volledig uitgespeelde seizoenen heb ik dat aantal gered en ik ben nu ook goed op weg. Die lijn wil ik doortrekken bij De Treffers.”, aldus de aanvaller. Als sterke punten noemt Tim logischerwijs het positie kiezen voor de goal. Tim: “Ik zie mezelf als een echte afmaker. Verder ben ik nog vrij snel, hoewel je dat niet meteen verwacht met mijn lengte en postuur, en kan ik behoorlijk meevoetballen.”

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl