App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Rutgers keert weer terug van Bennekom naar VV Loenermark

Rutgers keert weer terug van Bennekom naar VV Loenermark

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jeffrey Rutgers is bezig aan zijn laatste seizoen bij eersteklasser VV Bennekom. Volgens De Stentor keert de 25-jarige aanvaller volgend seizoen weer terug bij VV Loenermark. Als 18-jarig talent maakte Rutgers in 2016 de overstap van Loenermark naar Bennekom dat toen net gedegradeerd was naar de eerste klasse.

Na zeven jaar op De Eikelhof keert de behendige voorhoedespeler weer terug naar Loenen om bij zijn vrienden in het eerste van vierdeklasser VV Loenermark te spelen. Opvallend genoeg wordt Marco Rou de nieuwe trainer van Rutgers, dezelfde trainer als in 2016 toen Rutgers naar Bennekom vertrok.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |