Home Achterhoek Overzicht huidige degradanten zondag vierde klasse

Overzicht huidige degradanten zondag vierde klasse

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Koos Roelofs

Halverwege het seizoen zijn de verhoudingen binnen de competities inmiddels behoorlijk duidelijk. De degradatieregeling in het zondagvoetbal is wat minder extreem dan op zaterdag, maar dat er harde klappen gaan vallen is duidelijk.

Hieronder een overzicht van de competities in de vierde klasse in district Oost met de clubs die op basis van de huidige tussenstand rechtstreeks degraderen of in de nacompetitie terecht komen. De nacompetitie kun je overigens ook beter ontlopen: in totaal spelen er 36 clubs voor 6 plaatsen in de vierde klasse.

Acht van de elf rechtstreekse degradanten stonden ook op die posities bij het vorige meetmoment na zeven wedstrijden. De meeste spanning zal in de tweede competitiehelft waarschijnlijk bij het ontlopen van de nacompetitie liggen.

Rechtstreekse degradanten:
4A: VV Manderveen, AVC La Première
4B: Sportclub Rekken, Neede
4C: VV Etten, SC Meddo
4D: SV Loo
4E: UHC, DIOSA
4F: SV Vaassen
4G: VV Hoonhorst

Nacompetitie:
4A: Borne, SV Almelo, Sportlust Vroomshoop
4B: VV Twenthe, FC Eibergen, Hoeve Vooruit
4C: VV Erix, Keijenburgse Boys, KSV Vragender
4D: GSV’38, SC Doesburg, SV Loil
4E: FC Kunde, RODA’28, SV Heumen
4F: Victoria Boys, EDS, TKA
4G: SV Broekland, SV Raalte, VV De Gazelle

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |