Home Achterhoek Kevin Vos nieuwe trainer Sportclub Neede

Kevin Vos nieuwe trainer Sportclub Neede

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Kevin Vos wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Sportclub Neede. Bij de vierdeklasser uit Neede wordt Vos de opvolger van Colin Stokkers, die na één seizoen vanwege gewijzigde werkomstandigheden vertrekt van Sportpark ’t Haantje. Sportclub Neede is met slechts een punt als hekkensluiter van de vierde klasse B de winterstop ingegaan.

Vos was acht jaar in de jeugdafdeling van Sportclub Neede actief voordat hij elf jaar geleden naar SV Grol vertrok. Hier was hij onder meer trainer van het tweede waarna hij hoofdtrainer werd bij Rietmolen en Vios Beltrum. Dit seizoen heeft de 35-jarige Vos een sabbatical.

Op de website van Sportclub Neede staat onderstaande reactie van Kevin Vos:

Na een aantal jaren bij diverse verenigingen in de buurt met succes te hebben gewerkt aan het voetbal deel van de verenigingen, ben ik erop gebrand de ambities van Sportclub Neede te laten samenkomen met die van mijzelf. Ook hier zal mijn eigen visie proberen te implementeren en de prestatiecultuur binnen de selectie verder uit te bouwen ” Het duurt nog even voordat hij officieel aan de slag gaat, maar voor hem begint zijn klus eigenlijk direct. “Er dient een hoop te gebeuren als je kijkt naar beide ambities, er valt een hele hoop werk te verzetten”

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl