App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Donovan Bock keert terug bij Zwart-Wit’63

Donovan Bock keert terug bij Zwart-Wit’63

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Donovan Bock keert volgend seizoen weer terug bij derdeklasser Zwart-Wit’63. De 25-jarige linksbuiten vertrok in 2017 uit Harderwijk om als talentvolle aanvaller bij VV Hierden voor zijn kans te gaan. In 2021 verhuisde de aanvaller uit Zeewolde naar VVOG, bij de Derde divisionist uit Harderwijk kon Bock dit seizoen niet op een basisplaats rekenen.

Via het twitteraccount van Zwart-Wit’63 werd al eerder bekend gemaakt dat Dani van Dijk en Luiz Fidom ook volgend seizoen bij de Harderwijkse derdeklasser spelen waar Bert van den Brink de nieuwe trainer gaat worden.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |