App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Zevende seizoen voor Bremer bij Fortissimo

Zevende seizoen voor Bremer bij Fortissimo

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Op de nieuwjaarsreceptie van Fortissimo is zaterdag bekend gemaakt dat Paul Bremer ook volgend seizoen trainer is bij de Edese vierdeklasser. Bremer kwam in 2017 naar Sportpark Hoekelumse Eng en eindigde met de hoofdmacht nooit lager dan de derde plek. De gewenste promotie naar de derde klasse bleef echter elk jaar net uit.

Dit seizoen doet Fortissimo weer een poging en strijdt het met koploper Harskamp en Rood-Wit’58 om de titel in de vierde klasse B. Het team van Bremer won negen van de elf wedstrijden en speelde alleen gelijk tegen Rood-Wit’58 (2-2) en SDS’55 (1-1) waardoor het een achterstand van 1 punt heeft op Harskamp, direct de eerste tegenstander bij de herstart van de competitie op 4 februari.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |