Home Achterhoek Van der Hoop nieuwe trainer Robur et Velocitas

Van der Hoop nieuwe trainer Robur et Velocitas

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Djordi van der Hoop is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Robur et Velocitas. De pas 25-jarige Van der Hoop is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen als trainer van derdeklasser Sportclub Brummen. Van der Hoop wordt bij de Apeldoornse derdeklasser de opvolger van Martijn Jongbloed die Sportpark Kerschoten na twee seizoenen zal inwisselen voor een fulltime baan bij Go Ahead Eagles.

De uit Deventer afkomstige Djordi van der Hoop is de zoon van Hans die in de jaren negentig ook drie jaar hoofdtrainer was bij de Apeldoornse traditieclub. Robur et Velocitas greep vorig seizoen net naast promotie naar de tweede klasse en staat dit seizoen op de vijfde plek in de brede subtop van de derde klasse D.

Op de clubwebsite reageert Van der Hoop op zijn benoeming:

‘Ik ben zeer blij met deze aanstaande samenwerking. Na twee fijne seizoenen bij Sportclub Brummen ben ik op zoek gegaan naar een club waar mijn eigen ambities matchen met die van de club. In de gesprekken bleek Robur et Velocitas een ideale vervolgstap. De club heeft de ambitie om op een attractieve en herkenbare manier zo hoog mogelijk te spelen. Daarnaast beschikt de club over goede faciliteiten en over veel kwaliteit in de A-selectie en de overige selectieteams. Het zijn de ambities en randvoorwaarden die mij uitdagen om volgend seizoen hoofdtrainer van Robur et Velocitas te mogen zijn. Vol vertrouwen zet ik mij in als hoofdtrainer met als doel om deze verbintenis tot een succesvolle periode te laten zijn. Ik verheug mij erop deel te mogen uitmaken van de vereniging.’

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |