App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Succesvolle Hengeveld ook volgend seizoen trainer VEVO

Succesvolle Hengeveld ook volgend seizoen trainer VEVO

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Anton van Noorel

Alex Hengeveld is ook volgend seizoen trainer van v.v. VEVO. De trainer uit Heino is bezig aan zijn tweede periode bij de club uit Veessen en presteert dit seizoen boven verwachting met de vierdeklasser. Hengeveld was in de periode van 2014 tot 2017 al eerder trainer op Sportpark De Noord en was verder werkzaam bij Baluw Wit’66 en v.v. Daarle.

In 2022 begon Hengeveld als opvolger van Jate Leerdam bij VEVO en de prestaties van de dorpsclub uit de gemeente Heerde zijn in de eerste competitiehelft uitstekend. VEVO staat met 23 punten uit 11 duels op de derde plaats met een achterstand van vier punten op koploper Apeldoornse Boys, bovendien heeft  de ploeg van Hengeveld het beste doelsaldo van de competitie en een voorsprong van zeven punten op degradatieplaats zeven.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |