App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Richard Karrenbelt nieuwe trainer WSV

Richard Karrenbelt nieuwe trainer WSV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Richard Karrenbelt keert komend seizoen terug als hoofdtrainer bij eersteklasser WSV. De ervaren trainer was van 2001 tot 2006 al eerder trainer in Apeldoorn. Karrenbelt is bezig aan zijn derde en laatste seizoen bij WHC en hoopt daar af te sluiten met promotie naar de Vierde divisie.

Karrenbelt wordt bij WSV de opvolger van Jordy Vakkert die na vijf seizoenen moet stoppen bij WSV omdat hij niet het juiste trainersdiploma heeft om een eersteklasser te trainen. Vakkert werd daarmee min of meer slachtoffer van zijn eigen succes, WSV promoveerde als kampioen van de tweede klasse in 2022 naar de eerste klasse. Dit seizoen staat WSV op de vijfde plaats knap aan de bovenkant van de middenmoot in de eerste klasse D.

De terugkeer van Karrenbelt bij WSV wordt breed gedragen: het bestuur, de technische commissie en de spelersgroep staan achter de benoeming van de clubman die de laatste jaren achter de schermen betrokken is bij het clubbeleid, er zelf speler was. Bovendien spelen de zoons van Karrenbelt in de florerende jeugd van de Apeldoornse club.

Karrenbelt was behalve bij WSV en WHC Wezep ook trainer bij VV Loenermark, SDC Putten, SC Genemuiden, csv Apeldoorn, ONS Sneek en Sv Urk.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |