App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Marco Rou keert terug bij VV Loenermark

Marco Rou keert terug bij VV Loenermark

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Op de nieuwjaarsreceptie van VV Loenermark is bekend geworden dat Marco Rou volgend seizoen de nieuwe trainer van de vierdeklasser uit Loenen wordt. De huidige trainer van SV Kilder tekent een contract tot de zomer van 2025 en keert daarmee terug op Sportpark Lonapark. De 52-jarige trainer uit Dieren was tussen 2013 en 2016 al drie seizoenen werkzaam bij VV Loenermark. Hierna was Rou twee seizoenen werkzaam bij WVV Wageningen en nu is Rou bezig aan zijn tweede en laatste seizoen bij vierdeklasser SV Kilder.

Bij VV Loenermark wordt Rou de opvolger van Desmond Talla en was de voormalige materiaalman van Vitesse één van de negen sollicitanten. Vanwege de ambitie, gedrevenheid en voetbalvisie is de keuze van de huidige nummer drie van de vierde klasse F op Rou gevallen.

Op de website van VV Loenermark geeft Rou aan uit te kijken naar de hernieuwde samenwerking: “Loenermark is altijd in mijn hart gebleven en ik ben de club na mijn vertrek in 2016 altijd blijven volgen”.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |