Home Laatste Nieuws DSZ strikt trainer zaterdagteam Juliana’31

DSZ strikt trainer zaterdagteam Juliana’31

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ron Janssen wordt volgend seizoen de nieuwe trainer van s.v. DSZ. Bij de derdeklasser uit Boven-Leeuwen wordt Janssen de opvolger van Arjen Kuijpers die vorig seizoen met DSZ via de nacompetitie naar de derde klasse promoveerde. Met elf punten uit elf wedstrijden staat DSZ momenteel op de elfde positie aan de onderkant van de middenmoot in de derde klasse C.

Janssen was in de jeugd werkzaam bij SC Woezik, SV Leones en RKTVC en is sinds 2020 de trainer van het eerste zaterdagelftal van Juliana’31. Met de club uit Malden werd Janssen vorig seizoen overtuigend kampioen van de vierde klasse.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl