App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Brussen verlengt contract bij Groesbeekse Boys

Brussen verlengt contract bij Groesbeekse Boys

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Michael Brussen is ook volgend seizoen nog trainer van Groesbeekse Boys. Op de nieuwjaarsreceptie van de tweedeklasser werd de contractverlenging tot 2024 bekend gemaakt, waarbij beide partijen de intentie hebben uitgesproken nog langer samen te werken. De 41-jarige Brussen was in het verleden werkzaam bij DVOL en was in Groesbeek de opvolger van Bas Hendriks.

Onder de uit Wageningen afkomstige Brussen staat Groesbeekse Boys momenteel op de twaalfde en laatste positie in de zuidelijke tweede klasse G. De verschillen in deze spannende competitie zijn echter zeer minimaal, zo heeft de geelzwarte formatie van Sportpark Breedeweg maar een achterstand van acht punten op koploper Sparta’25 en is het gemiddelde van 1 punt per wedstrijd een zeldzaamheid voor een hekkensluiter. Bovendien verloor Groesbeekse Boys dit seizoen pas viermaal.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |