Home Laatste Nieuws Berns blijft trainer van Kolping-Dynamo

Berns blijft trainer van Kolping-Dynamo

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Volgens De Gelderlander is Roel Berns ook volgend seizoen trainer van de Nijmeegse vierdeklasser Kolping-Dynamo. Berns maakte afgelopen zomer de overstap van het zaterdagteam van Beuningse Boys naar Sportpark D’Almarasweg. Bij Kolping-Dynamo is Berns de opvolger van Danny Heiming die vier seizoen actief was bij de blauwzwarte zaterdagclub. Berns was eerder werkzaam bij WVW en Juliana’31.

Halverwege het seizoen staat Kolping-Dynamo op een fraaie derde plaats in de vierde klasse A met een achterstand van drie punten op koploper Alverna en hoeft het niet te voor een plek in het rechterrijtje en degradatie naar de vijfde klasse. Kolping-Dynamo is wel in de race voor een nacompetitieticket voor promotie naar de derde klasse. Sinds de overstap van de zondag naar de zaterdag in 2018 speelde de Nijmeegse club altijd in de vierde klasse.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |