App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Van der Linden blijft bij jubilerend WVW

Van der Linden blijft bij jubilerend WVW

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Op de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van vijfdeklasser WVW werd zaterdag bekend gemaakt dat Joep van der Linden ook volgend seizoen trainer is van de club uit Weurt. Ook de samenwerking met verzorger Patrick Rentrop zal minimaal tot 2024 verlengd worden.

Van der Linden begon in 2020 op Sportpark De Kamp als opvolger van Marc Peters. Van der Linden voetbalde in het verleden bij NEC, De Treffers en het Duitse Kleve en eindigde vorig seizoen met WVW op de achtste plek in de middenmoot.

WVW viert dit seizoen het 100-jarig jubileum en zal dit jaar veel aandacht aan dit heugelijke feit schenken. De promotie van de hoofdmacht naar de vierde klasse is een ambitie van de Weurtse vereniging. WVW staat momenteel met 16 punten uit 10 duels op de zesde plaats in de subtop van de vijfde klasse D en hoopt op een nacompetitieticket via een periodetitel.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |