Home Arnhem Van Dalem tot 2025 trainer van VV Dodewaard

Van Dalem tot 2025 trainer van VV Dodewaard

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jan van Dalem heeft zijn contract met VV Dodewaard voor twee jaar verlengd, de trainer zal hierdoor tot de zomer van 2025 trainer van de vierdeklasser uit de Betuwe blijven. De voormalige trainer van onder meer DVSA, Kesteren, VRC en HDS is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen op Sportpark De Eng.

VV Dodewaard staat halverwege de competitie op een achtste plaats in de vierde klasse B met tien punten uit evenveel wedstrijden. De club uit Dodewaard lijkt met SDOO, Arnhemse Boys, Zuid Arnhem en Uchta om de zesde plaats en daarmee handhaving in de vierde klasse te strijden.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |