Home Achterhoek Timo Kleinhesselink verlengt bij attractief FC Dinxperlo

Timo Kleinhesselink verlengt bij attractief FC Dinxperlo

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De samenwerking tussen Timo Kleinhesselink en FC Dinxperlo verloopt dusdanig succesvol dat een verlenging slechts een kwestie van tijd was. Deze week werd het contract met de trainer tot de zomer van 2024 verlengd.

Kleinhesselink is bezig aan zijn eerste seizoen bij de derdeklasser uit de Achterhoek die op een knappe zesde positie in de derde klasse B de winterstop is ingegaan. De promovendus heeft met 35 goals de meest productieve voorhoede van de competitie en alleen hekkensluiter VV Doetinchem kreeg meer tegentreffers dan de 36 van FC Dinxperlo. Het team van Kleinhesselink won dit seizoen al na doelpuntrijke wedstrijden van DVV (5-6), Eldenia (4-3), HC’02 (6-2), VV Doetinchem (4-6) en Pax (5-2).

Voor Timo Kleinhesselink is FC Dinxperlo zijn eerste klus als hoofdtrainer, hiervoor was hij actief als assistent-trainer van Longa’30 en techniektrainer bij AZSV.

Op de clubwebsite is FC Dinxperlo duidelijk over de verlenging:

De technische commissie is verheugd mede te kunnen delen dat het contract met onze trainer van heren 1 Timo Kleinhesselink met een jaar is verlengd. De eerste gesprekken tussen Timo en de TC hebben in december plaats gevonden en al snel was duidelijk dat zowel Timo als de TC de samenwerking met elkaar wilden voorzetten.  Ook de spelersgroep had al eerder aangegeven graag verder te willen met Timo als trainer. 

Wij wensen Timo met zijn spelersgroep veel succes de komende anderhalf jaar bij onze club. 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |