App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Spits MASV maakt overstap naar Vitesse

Spits MASV maakt overstap naar Vitesse

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Andy Visser maakt in de zomer de overstap van MASV naar het onder 21-elftal van Vitesse. Op de website van de Arnhemse eersteklasser staat dat de pas 18-jarige spits bij een viertal trainingen en in twee oefenwedstrijden Vitesse heeft weten te overtuigen en volgend seizoen in het geelzwart zal spelen. Afgelopen seizoen werd de spits met VV Dieren kampioen van de derde klasse en maakte hij de overgang naar MASV waar Visser tot op heden vijf competitiegoals scoorde.

Op de clubwebsite van zegt Jaimy Vahlkamp van MASV hierover het volgende:  ,,Voor ons is het jammer, maar we zien het als een groot compliment dat we een speler kunnen afleveren aan Vitesse. Het biedt ook perspectief aan andere talentvolle spelers. Met een goede ontwikkeling en presteren bij MASV val je op bij profclubs, dat is een mooi gegeven.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |