App Icon

VoetbalGelderland

Home Arnhem SDV Barneveld haalt doelman Bas Pol van SV Otterlo

SDV Barneveld haalt doelman Bas Pol van SV Otterlo

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Bas Pol keept volgens Ede Stad.nl volgend seizoen bij SDV Barneveld. De 29-jarige doelman speelde eerder in de jeugd van de Vierde divisionist uit Barneveld en was verder actief bij DOVO, De Graafschap en DTS Ede voordat hij een sterkhouder werd bij de tweedeklasser uit Otterlo. Bij SDV Barneveld zal Pol de concurrentiestrijd met doelman Ruben van de Streek, die onlangs zijn contract verlengde, aan moeten gaan.

De in Amersfoort woonachtige Pol werd vorig seizoen met SV Otterlo kampioen van de derde klasse en strijdt dit seizoen op Sportpark Kastanjebos in de onderste regionen van de tweede klasse tegen degradatie. SDV Barneveld promoveerde vorig seizoen via de nacompetitie naar de Vierde divisie en staat daar nu voorlaatste.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |