App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Luuk Maes ook volgend seizoen trainer eersteklasser SC Woezik

Luuk Maes ook volgend seizoen trainer eersteklasser SC Woezik

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Luuk Maes is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van het eerste zondagteam van SC Woezik. Op de nieuwjaarsreceptie van de vereniging uit Wijchen werd de contractverlenging tot de zomer van 2023 bekend gemaakt. SC Woezik staat op de tiende positie aan de onderkant van de middenmoot in de eerste klasse D en zal in de tweede competitiehelft nog flink wat punten moeten verzamelen om uit de gevarenzone te verdwijnen. Wel speelde SC Woezik pas vier thuiswedstrijden op Sportpark Noord.

Na een periode van acht seizoenen bij BVC’12 begon Luuk Maes afgelopen zomer bij SC Woezik als opvolger van Ferdi Akankan. Voor de oud-prof van onder meer Go Ahead Eagles, FC Den Bosch, PSV, Helmond Sport en NEC is SC Woezik na DIO’30 en BVC’12 zijn derde club als hoofdtrainer.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |