App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Leerdam ook volgend seizoen trainer SV Prins Bernhard

Leerdam ook volgend seizoen trainer SV Prins Bernhard

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Op de nieuwjaarsreceptie van vierdeklasser SV Prins Bernhard is bekend geworden dat Jate Leerdam ook volgend seizoen trainer van de club uit Uddel is. De 42-jarige Vaassenaar is bezig aan zijn eerste seizoen op Sportpark De Zandsteeg en was in het verleden jeugdtrainer bij VIOS Vaassen en vijf seizoenen hoofdtrainer van VEVO.

Prins Bernhard staat halverwege de competitie op de negende plaats in de vierde klasse D en dreigt met een achterstand van zeven punten op het als zesde geklasseerde VV Hulshorst te degraderen naar de vijfde klasse.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |