Home Arnhem Etie Jansen blijft extra seizoen bij Terschuurse Boys

Etie Jansen blijft extra seizoen bij Terschuurse Boys

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Terschuurse Boys, foto: Wendy van de Veen

Etie Jansen is ook volgend seizoen hoofdtrainer van derdeklasser Terschuurse Boys meldt De Barneveldse Krant. De ervaren trainer begon dit seizoen aan zijn tweede periode in Terschuur, nadat hij tussen 2009 en 2014 een succesvolle tijd op Sportpark Overbeek had. Vorig seizoen was de 65-jarige inwoner van Harderwijk technisch manager bij OWIOS. Ook assistent-trainer Wilgo van ‘t Bosch blijft tot 2024 aan Terschuurse Boys verbonden.

Terschuurse Boys kende vorig seizoen een moeizaam jaar waarin lang tegen degradatie naar de vierde klasse gespeeld werd. Met drie overwinningen in de eerste vier competitieduels begon de club uit Terschuur dit seizoen sterk aan de competitie. In de derde klasse B staat Terschuurse Boys halverwege de competitie op de zevende plaats in de middenmoot. Terschuurse Boys maakt dit seizoen vooral naam als cupfighter. In het bekertoernooi werden eersteklasser De Bataven en Vierde divisionist SV Orion al verslagen

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |