App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Drie extra seizoenen voor Jan Kromkamp bij csv Apeldoorn

Drie extra seizoenen voor Jan Kromkamp bij csv Apeldoorn

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Aan de succesvolle samenwerking tussen csv Apeldoorn en trainer Jan Kromkamp komt voorlopig nog geen eind. De 42-jarige Kromkamp heeft zijn contract met de Vierde divisieclub uit Apeldoorn tot de zomer van 2026 (!) verlengd.

De oud-prof van onder meer Go Ahead Eagles, AZ, Villarreal, Liverpool en PSV begon in de zomer van 2020 als hoofdtrainer bij csv Apeldoorn. Vorig seizoen werd de elfvoudig international in zijn eerste volledige seizoen als hoofdtrainer direct kampioen van de eerste klasse met csv Apeldoorn. Dit seizoen staat de roodgele formatie halverwege het seizoen op de verdienstelijke negende positie in de Vierde divisie B.

Op de website van csv Apeldoorn reageert Kromkamp op zijn contractverlenging:

“Ik heb het heel goed naar m’n zin. Ik voel me thuis bij csv Apeldoorn en ik heb het gevoel dat ik mezelf kan zijn. Daarnaast vinden de club en ik dat we bij elkaar passen. Het voelt dus aan alle kanten een juiste beslissing om een langdurige samenwerking met elkaar aan te gaan. De jeugdafdeling met Paul de Bruin als Hoofd Jeugdopleidingen en de vele bevlogen jeugdtrainers is op de goede weg om dit te realiseren. Het is vervolgens aan mij om deze talenten een kans te geven en hopen dat zij lang in het eerste elftal zullen spelen. Naast jonge spelers heb je, zeker in de vierde divisie, ook ervaren krachten nodig. Zij moeten de kar trekken en de jongelingen begeleiden. Uiteindelijk moet dit een goede mix zijn waarmee we stabiel gaan presteren in de vierde divisie.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |