App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Bram Remkes ook volgend seizoen trainer Quick 1888

Bram Remkes ook volgend seizoen trainer Quick 1888

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Op de nieuwjaarsreceptie van Quick 1888 werd bekend dat Bram Remkes ook volgend seizoen trainer van het eerste zondagteam van de Nijmeegse derdeklasser is. De in Tiel wonende Nijmegenaar Remkes is bezig aan zijn eerste seizoen op Sportpark De Dennen en was bij Quick 1888 de opvolger van Rutger Worm. Remkes was in het verleden onder meer trainer van WVW en VV Ewijk.

Met twee punten achterstand op koploper SCE is Quick 1888 als de nummer twee van de derde klasse C de winterstop ingegaan. Op de laatste speeldag van 2022 verloor Quick 1888 op bezoek bij RKSV Driel pas de eerste competitiewedstrijd.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |