Home Achterhoek Van der Veen verlengt bij DZC’68

Van der Veen verlengt bij DZC’68

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jos van der Veen is ook volgend seizoen trainer van eersteklasser DZC’68. De 33-jarige trainer begon in 2019 in Doetinchem en gaat volgend seizoen dus alweer voor het vijfde seizoen als trainer van de zaterdagclub uit Doetinchem van start. Van Veen was jeugdtrainer van Vitesse, Tubantia en FC Twente en was trainer bij DETO voordat hij in 2019 de overstap naar Sportpark Zuid maakte.

Vorig seizoen won DZC’68 de eerste periodetitel, maar viel het tweede deel van het seizoen door veel blessures wat tegen. Dit seizoen is de club van Van der Veen als de nummer drie van de eerste klasse D de winterstop ingegaan.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |