Home Arnhem Rob Diderik per direct van Sparta Nijkerk naar csv Apeldoorn

Rob Diderik per direct van Sparta Nijkerk naar csv Apeldoorn

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

In de tweede competitiehelft kan csv Apeldoorn gebruik maken van Rob Diderik. De 30-jarige multifunctionele speler maakt in de winterstop de overgang van Derde divisionist Sparta Nijkerk naar de Vierde divisieclub uit Apeldoorn.

De linksbenige Diderik maakte in 2018 de overstap van csv Apeldoorn naar Sparta Nijkerk en komt na vierenhalf seizoen en mooie resultaten op Sportpark De Ebbenhorst weer terug bij zijn jeugdliefde. Bij Sparta Nijkerk liet linksback Diderik zijn contract in de winterstop ontbinden omdat het voetballen in Nijkerk niet langer meer combineren te was met zijn eigen bedrijf en zijn gezinsleven.

Op de website van csv Apeldoorn geeft de nieuwe aanwinst een reactie:

“Ik heb hele mooie jaren beleefd in Nijkerk. In mijn eerste seizoen zijn we via de nacompetitie gepromoveerd naar de derde divisie en het daaropvolgende seizoen waren we koploper voordat de competities werden stopgezet. Ik wilde niet volledig gaan stoppen omdat ik het te leuk vind. Het is daarom mooi dat ik vanaf heden weer kan spelen bij de club waar ik de hele jeugdopleiding heb doorlopen en in het eerste elftal heb gespeeld. csv Apeldoorn was voor mij dan ook de enige optie. De cirkel is rond. Ik heb er echt veel zin in om weer dicht bij huis te gaan voetballen. Ik ken weliswaar bijna geen spelers meer, maar het is ook weer leuk om in een nieuw team te komen. Ik hoop dat we een stabiele vierdedivisionist worden en van daaruit verder kunnen bouwen.”

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |