App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Marco Bosch ook volgend seizoen trainer ESA

Marco Bosch ook volgend seizoen trainer ESA

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De succesvolle samenwerking tussen Marco Bosch en ESA krijgt volgend seizoen een vervolg. De trainer begon in 2020 bij de Arnhemse derdeklasser met een driejarig contract en blijft nu dus ook een vierde seizoen werkzaam op Rijkerswoerd. Bosch was voor zijn periode bij ESA trainer van Arnhemia en OVC’85.

ESA lijkt dit seizoen kampioen van de derde klasse A te worden, de ploeg van Bosch heeft halverwege de maximale score van 33 punten na 11 duels en heeft al een voorsprong van tien punten op eerste achtervolger VVA. Vorig seizoen eindigde ESA op de vierde plaats.

 

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |