App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Hatto-Heim heeft nieuwe trainer vastgelegd

Hatto-Heim heeft nieuwe trainer vastgelegd

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jan-Peter Jonkman is volgend seizoen de nieuwe trainer van sv Hatto-Heim. De 54-jarige inwoner van Meppel werd door de spelersraad en VTC van de tweedeklasser als de beste van de elf kandidaten gezien die solliciteerde op de vrijgekomen functie nadat Marcel van Walderveen besloot na vijf seizoen op Sportpark Het Achterveen te vertrekken. Van Walderveen is volgend seizoen trainer van SV Epe.

Jonkman was in het verleden onder meer trainer bij Alcies, Den Ham, Nieuwleusen, SCD’83, Gramsbergen en is nu trainer van tweedeklasser Vroomshoopse Boys. Het als twaalfde geklasseerde Hatto-Heim strijdt tegen degradatie in de tweede klasse I.

De nieuwe trainer werd met onderstaand persbericht door Hatto-Heim aangekondigd:

sv Hatto-Heim kan trots melden dat met ingang van het seizoen 2023-2024 de 54 jarige Jan-Peter Jonkman uit Meppel aangesteld is als nieuwe hoofdtrainer. Na bekendmaking van het vertrek van Marcel zijn er 11 sollicitaties binnengekomen. Hieruit zijn, door de spelersraad en VTC, de beste kandidaten geselecteerd. Op basis van zijn persoonlijkheid, ambities en tactische capaciteiten heeft Jan-Peter de spelersraad en VTC laten zien de beste kandidaat is om ons vlaggenschip te trainen.

Jan-Peter is trainer geweest van Alcides Meppel, Den Ham, Nieuwleusen, SCD,83, Gramsbergen en is nu trainer bij Vroomshoopse Boys. Omdat Jan-Peter als trainer al een positieve indruk van onze mooie club had heeft hij geen seconde getwijfeld en gelijk gesolliciteerd. De ervaren en ambitieuze trainer past volgens eigen zeggen goed bij Hatto-Heim en dat werd volgens hem nogmaals bevestigd tijdens de gesprekken met de spelersraad en VTC.

Voor de kerst zijn beide partijen akkoord gegaan met een 1 jarig contract met de doelstelling langer met elkaar samen te werken. De trainer werkte bij zijn vorige clubs altijd vanuit de speelwijze die past bij spelers, elftal en vereniging om zodoende herkenbaar aanvallend voetbal te kunnen spelen. Zowel club als trainer kijken uit naar een prettige en succesvolle samenwerking.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |