Home Achterhoek De Bruijn ook volgend seizoen trainer SC Veluwezoom

De Bruijn ook volgend seizoen trainer SC Veluwezoom

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Gelderlander meldt dat Jop de Bruijn ook volgend seizoen trainer is van vierdeklasser SC Veluwezoom. De ambitieuze trainer uit Arnhem is bezig aan zijn eerste seizoen bij de zondagclub uit Velp en kwam afgelopen zomer van het eerste vrouwenteam van Eldenia.

SC Veluwezoom is de winterstop ingegaan als de nummer zeven van de klasse F met dertien punten uit tien wedstrijden. Het onder 18 team van SC Veluwezoom werd onlangs kampioen van de zesde divisie en moet de hoofdmacht op niet al te lange termijn naar een hoger plan brengen.

 

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl