App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Succesvolle samenwerking Van Hunenstijn en Hierden krijgt vervolg

Succesvolle samenwerking Van Hunenstijn en Hierden krijgt vervolg

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Bert van Hunenstijn is ook volgend seizoen trainer van vv Hierden. Donderdagavond werd op de nieuwjaarsreceptie van de tweedeklasser uit Hierden bekend gemaakt dat de 54-jarige trainer uit Ermelo in ieder geval tot de zomer van 2024 op Sportpark Mheenzicht werkzaam blijft. Van Hunenstijn kwam afgelopen zomer van HHC Hardenberg naar vv Hierden en was daarvoor onder meer werkzaam bij DVS’33, EFC’58, Zwart-Wit’63, Roda’46, SDC Putten en FC Horst.

Na de degradatie uit de eerste klasse kan Hierden terugkijken op een sterke eerste competitiehelft. De laatste zeven competitiewedstrijden werden gewonnen en vv Hierden is achter koploper Batavia’90 als de nummer twee van de tweede klasse i de winterstop ingegaan.

Op de website van vv Hierden stond nog een korte toelichting:

Vanavond heeft onze voorzitter op de nieuwjaarsreceptie bekend gemaakt dat we met onze huidige hoofdtrainer Bert van Hunenstijn tot overeenstemming zijn gekomen om na dit seizoen nóg een seizoen bij onze mooie vereniging aan de slag te blijven.

Als TC en bestuur zijn we hier heel tevreden over. We kunnen de ingeslagen weg vervolgen en in samenwerking met Bert doorbouwen aan de organisatie binnen de vereniging en Bert kan met zijn staf het elftal verder doorontwikkelen met hopelijk mooie prestaties in de rest van dit seizoen en dus ook het volgende seizoen!

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |