Home Arnhem Sterkhouder Tim van de Berg vertrekt bij DVS’33 Ermelo

Sterkhouder Tim van de Berg vertrekt bij DVS’33 Ermelo

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

DVS’33 Ermelo heeft via een bericht op de clubwebsite laten weten dat er aan het einde van dit seizoen van een vijftal spelers afscheid wordt genomen. Meest opvallende vertrekkers zijn centrale verdediger Tim van de Berg en de technisch vaardige Nassim El Ablak. Van doelman Daan Huiskamp, aanvaller Ali Akla en de jeugdige Matijs Valstar (FC Horst) was al bekend dat ze na dit seizoen zouden vertrekken bij de Derde divisionist uit Ermelo.

Centrale verdediger Tim van de Berg kwam in de zomer van 2021 van DHSC naar DVS’33 en is inmiddels een van de belangrijkste spelers van de geelzwarte formatie. De 25-jarige speler met een verleden bij onder meer Elinkwijk en Heracles had van de technische commissie een sterk verbeterde contractaanbieding gekregen. Van de Berg is hier niet op ingegaan, waarna het voorstel is ingetrokken.

De 22-jarige Nassim El Alblak is van origine een aanvallende middenvelder, maar heeft in Ermelo op diverse posities gespeeld waaronder zelfs linksback. De voormalige speler van onder meer Heerenveen, PEC Zwolle, VVOG en Fortuna Sittard zal aan het einde van het seizoen ook vertrekken bij DVS’33.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |