App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SKV gaat op zoek naar een nieuwe trainer (update)

SKV gaat op zoek naar een nieuwe trainer (update)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jan Gaasbeek vertrekt na dit seizoen als hoofdtrainer bij SKV. Het bestuur en TC van de Wageningse derdeklasser geeft aan dat Gaasbeek de afgelopen drie seizoenen naar tevredenheid heeft gefunctioneerd, maar dat het contract met de trainer niet wordt verlengd. De club wil een nieuw gezicht voor de groep om het team verder te kunnen ontwikkelen en de verbinding met de jeugd verder gestalte te geven.

Gaasbeek voetbalde voor onder meer AZ’67, FC Twente en NAC en is bezig aan zijn derde seizoen bij de Wageningse zaterdagclub. SKV is als de nummer drie van de derde klasse B de winterstop ingegaan. Opvallend genoeg veroverde SKV 15 van de 17 punten op het eigen Sportpark De Zoom.

De 60-jarige Jan Gaasbeek begin in 2020 als opvolger van Marcel van der Hoop bij SKV. De voormalige trainer van onder meer Advedno’57, SVL, JSV Nieuwegein en De Merino’s eindigde vorig seizoen in zijn eerste volledige jaar in Wageningen op de negende plaats aan de onderkant van de middenmoot in de sterke derde klasse B.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |