Home Arnhem SDV Barneveld verlengt met twee jeugdige basisspelers

SDV Barneveld verlengt met twee jeugdige basisspelers

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Kevin Greeven en Timo Schefczyk spelen ook volgend seizoen bij SDV Barneveld. De twee talentvolle verdedigers zijn bezig aan hun eerste seizoen bij de hoofdmacht van de Vierde divisionist uit Barneveld en zijn inmiddels verzekerd van een basisplaats.

De 21-jarige Greeven maakte afgelopen zomer de overstap van DOVO naar SDV Barneveld. De linksback vertrok in 2016 van Sportpark Norschoten naar Go Ahead Eagles, maar wist in Deventer niet door te breken. Bij DOVO was Greeven geen onbetwiste basisspeler, bij de nummer 15 van de Vierde divisie B in Barneveld is de linksbenige verdediger dat wel.

Timo Schefczyk kwam dit seizoen van NSC Nijkerk over naar SDV Barneveld. De 20-jarige rechterverdediger speelde in het verleden verder bij SC Teuge, AGOVV, FC Twente, WSV Apeldoorn, Go Ahead Eagles en Voorwaarts Twello.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |