App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Martijn Beltman nieuwe trainer van AZSV

Martijn Beltman nieuwe trainer van AZSV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Martijn Beltman is volgend seizoen de nieuwe trainer van AZSV meldt De Gelderlander. De 43-jarige oud-speler van AZSV is momenteel trainer van FC Winterswijk en wordt bij de Vierde divisionist uit Aalten de opvolger van Dave de Jong die na vijf seizoenen vertrekt.

Onder De Jong heeft AZSV de stap omhoog gemaakt naar subtopper in de Vierde divisie, werd er in 2019 een periodetitel gewonnen en vorig seizoen de competitie als zesde afgesloten. Dit seizoen staat AZSV halverwege de competitie op een verdienstelijke vijfde positie in de Vierde divisie B en heeft met 14 tegentreffers op de ongenaakbare koploper Eemdijk na de minst gepasseerde defensie van de competitie.

Martijn Beltman was in het verleden speler, jeugdtrainer en assistent-trainer bij AZSV en was vanaf 2020 werkzaam bij FC Winterswijk in zijn woonplaats. Bij de fusievereniging uit Winterswijk eindigde Beltman vorig seizoen op de zevende plaats in de eerste klasse. Nu staat FC Winterswijk achter SC Bemmel, De Bataven en MASV op de vierde plaats in de eerste klasse D. Halverwege december liet Beltman weten te willen vertrekken, hij wordt opgevolgd door Erik Zandstra.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |