App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Maarten Cornelissen blijft tot 2025 trainer van BVC’12

Maarten Cornelissen blijft tot 2025 trainer van BVC’12

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De samenwerking tussen BVC’12 en trainer Maarten Cornelissen bevat dusdanig goed dat beide partijen afgesproken hebben het contract met twee jaar te verlengen. Na zijn periode bij UNI VV begon Cornelissen dit seizoen bij de vierdeklasser uit Beek Ubbergen.

BVC’12 maakt dit seizoen een nieuwe start en is van hoog spelende zondagclub met spelers van buitenaf nu een zaterdagclub met spelers uit de omgeving geworden. Met een achterstand van zes punten op koploper Alverna is BVC’12 als de nummer vier van de vierde klasse A de winterstop ingegaan en is een plek in de nacompetitie voor promotie naar de derde klasse dichterbij dan plek zeven en degradatie naar de vijfde klasse. Op het eigen Sportpark BVC veroverde BVC’12 16 van de 18 punten en is het nog zonder nederlaag.

Op de website van de club is onderstaande reactie van voorzitter Paul Braam te vinden:

Cornelissen is nu bezig aan zijn 1e jaar als hoofdtrainer bij BVC. Deze week besloten zowel club als trainer er nog minstens 2 seizoenen aan toe te voegen.

“Maarten past als trainer en persoon goed bij onze club”, aldus voorzitter Paul Braam.
“Maarten heeft mooie stappen gezet met ons nieuwe selectie. We staan nu 4e in de zaterdag 4e klasse en dat is een knappe prestatie met dit jonge team. Daarnaast klikt het goed met de jongens en met de rest van de club. Maarten is gewoon een fijne kerel die de waarden en normen uitdraagt die BVC belangrijk vindt. We hopen en verwachten dat Maarten de komende 2 jaren met het team kan meegroeien als trainer, zodat we samen nog een paar mooie sportieve hoogtepunten mogen meemaken. Daarom zijn we blij dat we de samenwerking met elkaar kunnen voortzetten”.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |