Home Laatste Nieuws Gert-Jan Piksen nieuwe trainer van DSV’61

Gert-Jan Piksen nieuwe trainer van DSV’61

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Gert-Jan Piksen is komend seizoen de nieuwe trainer van DSV’61. Bij de derdeklasser uit Doornspijk wordt Piksen de opvolger van Win Kroes die in november aangaf na drie seizoenen te willen stoppen op Sportpark De Haere. DSV’61 is als de nummer negen van de derde klasse B de winterstop ingegaan.

Gert-Jan Piksen is bezig aan zijn derde seizoen als trainer van EZC’84, de vierdeklasser uit Epe staat aan de onderkant van de vierde klasse D. De 50-jarige Piksen uit ’t Harde voetbalde bij Hulzense Boys en SVVN en was trainer van WHC 2 en bij de onder 19 en onder 23 van VVOG voor hij in 2020 bij EZC’84 begon als hoofdtrainer.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl